Prijscommunicatie met behulp van Narrowcasting

U wilt in uw winkel of eetgelegenheid uw producten aanprijzen en of aanbiedingen tonen? Of het nu gaat om een 'broodje van de dag', een gehele menukaart of de nieuwste mode, het is eenvoudig mogelijk met onze oplossing. U ziet deze oplossingen steeds meer doordat actuele informatie meer verkopen oplevert.

U kunt met onze software eenvoudig in de ochtend het ontbijt onder de aandacht brengen en in de middag de lunch. Of bij een regenachtige dag toch net die ene regenjas. Dit indien gewenst geheel geautomatiseerd, u hoeft alleen de content klaar te zetten en ons systeem doet de rest.  

Indien wij dit voor u mogen realiseren zullen we allereerst samen met u bepalen wat u waar wenst te tonen. Wanneer vervolgens ons op maat gemaakt ontwerp door u akkoord is kunnen we het geheel realiseren en kunt u uw content tonen. Afhankelijk van uw wensen kan het al binnen een paar dagen gerealiseerd zijn.

Onze pakket prijzen zijn hier van toepassing. We komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek en of demonstratie op locatie.