In- & Outdoor LED schermen

LED schermen zijn uitermate geschikt om uw boodschap over te brengen op grote groepen mensen of om op grote afstand te communiceren.  De mogelijkheden zijn eindeloos, zowel grote als kleine oppervlaktes maar ook 3D oplossingen zoals pilaren (rond en vierkant), transparante LED schermen etc. Alles is bijna mogelijk.

Indoor en ouddoor LED schermen

LED schermen zijn ideaal voor een showroom, een ontvangsthal, beurzen of andere plekken waar je een grote oppervlakte moet vullen. Het voordeel van LED schermen is dat ze modulair zijn. Je kunt door de verschillende panelen aan elkaar te koppelen immens grote oppervlaktes maken. Wij bieden verschillende soorten schermen aan die bij uw wensen past qua kijkafstand en lichtopbrengst. Dit is mogelijk voor zowel binnen als buiten.

Content

Een LED scherm kunt u goed combineren met content, via ons CMS kunt u makkelijk de content beheren die u op de schermen wil laten zien. Dit kan narrowcasting zijn maar ook bijvoorbeeld digital signage of televisie uitzendingen. Wij leveren een totaal pakket dus ook de content design buiten de installatie en onderhoud.