In- & Outdoor LED schermen

LED schermen zijn uitermate geschikt om uw boodschap over te brengen op grote groepen mensen of om op grote afstand te communiceren.  De mogelijkheden zijn eindeloos, zowel grote als kleine oppervlaktes maar ook 3D oplossingen zoals pilaren (rond en vierkant), transparante LED schermen etc. 

Indoor en outdoor LED schermen

LED schermen zijn ideaal voor een showroom, een ontvangsthal, een pand, een tankstation, beurzen of andere plekken waar je een grote oppervlakte kunt vullen. Het voordeel van LED schermen is dat ze 'modulair' zijn en daarmee in elke gewenste maat te maken zijn. Van 20cm x 20 cm tot 25 meter x 10 meter en groter. Wij bieden verschillende soorten schermen aan die bij uw wensen passen, o.a. qua kijkafstand en lichtopbrengst. Dit is mogelijk voor zowel binnen als buiten situaties. Bij toepassingen vind u actuele voorbeelden.

Content

Een LED scherm wordt voorzien van content dat u via ons Content management Systeem (CMS) eenvoudig kunt (laten) beheren. Dit kan narrowcasting zijn maar ook bijvoorbeeld digital signage of televisie uitzendingen. Wij leveren een totaal pakket dus ook het content design buiten de installatie en onderhoud.