Narrowcasting voor VVE

U wilt bij uw VVE uw bewoners informeren en meer betrekken? U wilt het laatste nieuws en onderhoudswijzigingen delen? Of juist het actuele energieverbruik of speelschema van de lokale jeux de boules competitie aan iedereen tonen? Het is eenvoudig met ons systeem te realiseren.

Veel verenigingen hebben vaak te maken met beperkte budgetten en willen wel narrowcasting toepassen. Door onze ervaringen hebben we voor deze verenigingen een totaal oplossing ontworpen tegen een sterk gereduceerd tarief. Voor 29,- per maand ontvangt u een gehele oplossing inclusief benodigde mediaplayer en scherm. Het enige wat we hiervoor in ruil vragen is een klein deel van de ruimte op het scherm ten behoeve van onze reclame. Hiermee kunnen wij onze kosten dekken en u een betaalbare oplossing bieden. 

Voor 29,- euro per maand ontvang u van ons o.a.: 

  • Het scherm en de media player. Beide zijn in bruikleen, is er iets mis mee dan vervangen we deze voor u. 
  • 1 template afgestemd op uw vereniging en uw wensen.
  • Wij ontzorgen u bij het gehele traject.
  • Naast de maandelijkse kosten betaalt u eenmalig installetie en set-up kosten (199,- euro).
  • Support tijdens werkdagen van 09:00 tot 17:00

Indien wij dit voor u mogen realiseren zullen we allereerst samen met u bepalen wat u waar wenst te tonen. Wanneer vervolgens ons op maat gemaakt ontwerp door u akkoord is kunnen we het geheel realiseren en kunt u uw content tonen. Afhankelijk van uw wensen kan het al binnen een paar dagen gerealiseerd zijn.

We komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek en of demonstratie op locatie.