Toepassingen

Narrowcasting in uw wachtkamer, snel en eenvoudig geregeld

U wilt uw bezoekers tijdens het wachten informeren met de laatste (bedrijfs)informatie? Of andere actuele content om het wachten aangenaam te maken?
Lees verder »

LED schermen voor uw winkelschappen

U wilt uw producten in uw winkel onder de aandacht brengen? U verkopen een boost geven? Dan zijn wellicht deze oplossingen voor u interessant.
Lees verder »

Gebruik narrowcasting in uw receptie

Wilt u uw bezoekers een warm welkom toewensen? Of uw bezoekers geautomatiseerd de juiste richting opsturen?
Lees verder »

Prijscommunicatie met behulp van Narrowcasting

U wilt actuele prijzen en aanbiedingen tonen? Afhankelijk van het tijdstip, het weer of actualiteit (geautomatiseerd) de prijzen aanpassen?
Lees verder »

Narrow casting voor een VVE, communiceer naar uw (mede) bewoners

Narrow casting voor een VVE, communiceer naar uw (mede) bewoners op een eenvoudige en snelle manier. U wilt bij uw VVE uw bewoners informeren en meer betrekken? U wilt het laatste nieuws en onderhoudswijzigingen delen? Of juist het actuele energieverbruik of speelschema van de lokale jeux de boules competitie aan iedereen tonen? Het is eenvoudig met ons systeem te realiseren en dat voor 29,- euro per maand.
Lees verder »

Ronde, Flexibele LED Schermen

U heeft een speciale locatie waar u met LED schermen een boodschap wilt uitdragen? Flexibele LED schermen bieden wellicht die oplossing.
Lees verder »

Narrowcasting speciaal voor Verenigingen met een klein budget.

U wilt bij uw vereniging uw leden informeren en meer betrekken? U wilt de wedstrijdschema's en of uitslagen delen? Of juist de actuele wedstrijdspecifieke informatie of actuele weersvoorspellingen aan iedereen tonen? Het is eenvoudig met ons systeem te realiseren en dat voor 29,- euro per maand.
Lees verder »